Online yoga

Holdbeskrivelse

Online undervisning i klassisk Hatha yoga via Zoom hver tirsdag kl 19.30-21.00.

Med Hatha yoga kan man opleve en forbedret kropsbevidsthed, styrke, smidighed, balance og indre ro. Dette hold indledes altid med en rolig opvarmning og herefter følger et program af forskellige stillinger og øvelser, der involverer alle rygsøjlens bevægeretninger og skaber en fornemmelse af, at hele kroppen er arbejdet igennem. Alle kan deltage, nybegynder som øvet. Der kan være forskellige fokusområder fra gang til gang, fx nakke og skuldre, bedre kropsholdning, hofter, fødder, balance, etc. Åndedrættet vil indgå som en naturlig del i hele programmet. Vi afslutter altid med en god afspænding eller Yoga Nidra, der giver ro og hvile til både krop og sind.
Det eneste du behøver er lidt plads og ro i din egen stue, en ipad/bærbar el. lign., en yogamåtte og et dejligt tæppe til afspændingen – og man må gerne blive liggende efter timen:-)

Priser og bookning: Gratis prøvetime. Herefter klippekort 5x for 400kr eller 10x for 800kr. Løbende info i facebook-gruppen YogaMar. Læs mere her: www.yogamar.dk

Glæder mig til at se dig:-)

Information

Dato:
05/01/2023

til

20/12/2023
Holdtidspunkt:
19:30

21:00
Holddag:
Tirsdag
Undervisningssted:
Online via Zoom, se mere info i holdbeskrivelse
Adresse:
Zoom
3450
Allerød
Region:
Region Hovedstaden
Arrangør:
YogaMar
Kategori:
Hatha yoga
Underviser:
Scroll til toppen