Bliv medlem

Som uddannet yogalærer i Dansk Yoga er du automatisk medlem af Dansk Yoga. Du bliver en del af netværket og bliver synlig på hjemmesiden med de hold og aktiviteter du vil tilbyde. Du får mulighed for at deltage i alle aktiviteter, og kan bidrage til foreningen med din ekspertise og hjælp.

Hvad får et medlem?

Som medlem er du præsenteret på hjemmesiden som yogalærer, samt alle de hold og workshops du har.
Du modtager et flot medlemsblad 3 gange årligt.
Du har førsteret til alle vores events.
Du har indflydelse på foreningens arbejde, og kan være en aktiv ressource i netværket.

Uddannet andet sted end Dansk Yoga?

Du kan blive medlem ved at sende en ansøgning til formand@dansk-yoga.dk med din motivation for at søge medlemskab. Vi vægter at din uddannelse svarer til de ca. 850 timers uddannelse vi selv har, og du opfylder kriterierne for kursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære, og har basisviden omkring ryglidelser samt pædagogik.
Du skal vedhæfte bilag for hvor du er uddannet, hvor mange timer din uddannelse har varet og hvor megen anden undervisningserfaring du har.
Bestyrelsen skal overvære din undervisning, og vil herefter tage stilling til din ansøgning.

At blive medlem koster et års medlemskab  1.300,- kr. (ano 2019)

Scroll til toppen