Dansk Yoga forening

Dansk Yoga startede som en uddannelse, og efterhånden som flere yogalærere stod færdige, dannede de Dansk Yoga forening for at samle sig i et givende og nærende netværk. Og sådan er det stadig efter 40 år.
Vi kalder os Danmarks grundigste uddannelse, og vi er stolte af at holde fast i, at det tager tid at modnes og udvikles for at kunne formidle yoga. Alle medlemmer i Dansk Yoga har haft mindst 800 skoletimer i yoga, anatomi og filosofi og har masser af erfaring i at undervise.
Dansk Yoga er garant for kvalificeret undervisning. Du kan være sikker på at hver lærer møder dig med høj faglig grundighed og individuelt tilpasset undervisning.
Du kan finde en underviser her

Foreningen har en bestyrelse bestående af 6 medlemmer. Bestyrelsen arrangerer en årlig weekend med 3 dages yoga med generalforsamling og socialt event. Bestyrelsen forvalter hjemmeside og marketingbudget og svarer på alle henvendelser internt som eksternt. Derudover samarbejde foreningen med uddannelsen; deltager på undervisningsweekend, holder møder og fører tilsyn med den årlige eksamen.

Hvorfor være med i en forening?

Vi er 200 medlemmer i Dansk Yoga. Man bliver automatisk medlem efter de to års uddannelse og bestået eksamen. I foreningen har vi et kollegialt netværk og flere muligheder for samlinger året igennem. Se mere under ’aktiviteter’

"Jeg er i et fag jeg virkelig holder af, og jeg bliver nok aldrig helt færdiguddannet. Undervisning bliver aldrig status quo, fordi de mennesker jeg møder derude på måtterne alle er forskellige. Deltagerne har alle forskellige aldre, forskellige historier, årstidernes cyklus er i konstant ændring, ny viden kommer frem og gamle erfaringer skal måske erfares på ny. Jeg kan til stadighed udøve ’begynders sind’ i yogafaget og blive overrasket over nye opdagelser og feedback. Og det gælder både når jeg selv underviser, som når jeg modtager yogaundervisning. Jeg har et stort behov for selv at blive undervist og at blive inspireret, men også at dele mine erfaringer, høre andre kollegers mening og bare nørde med faget. I yogalokalet er jeg alene, men i foreningen møder jeg et fællesskab og et ligesind, og en fantastisk diversitet i de veje vi har valgt at følge. Det er super spændende og virkelig inspirerende. Derfor er jeg rigtig glad for at være med i foreningen Dansk Yoga."

Lene Anine Krogh, formand Dansk Yoga
Scroll til toppen