Hatha Yoga hver mandag

Holdbeskrivelse

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen. I løbet af timen laver vi klassiske hatha-yogastillinger, løsnende småøvelser, siddende meditationer, åndedrætsøvelser, og vi slutter altid af med en lang afspænding. Yogaøvelserne foregår med ekstra opmærksomhed på at mærke din krop, mærke hvad stillingerne tilfører krop og sind, og kan have korte pauser med små meditationer mellem stillingerne for at mærke virkningerne af yogaen. Denne yogatime bringer krop og sind tilbage i balance, og er dybt afstressende for hele nervesystemet.

Hvornår er det?

Hver mandag kl. 17:00-18:30. Undtagen i skolernes ferier; uge 42, 51, 52, 7, 14, 15 og 21.

Vi holder lukket i juli og august.

Hvad koster det?

Det koster 400kr./måned.
Hvis du er studerende, ledig eller pensionist, så får du det til nedsat pris til 265 kr./måned. Hvis du vil gå hver anden uge, så har vi et begrænset antal pladser til 200 kr./måned.
Du er tilmeldt for en måned ad gangen plus en ekstra måneds opsigelse og du kan læse mere om vilkårene her og priserne her.

Prøvetime / drop-in

Du kan prøve en time, før du tilmelder dig. Og hvis du vil droppe ind på holdet fra tid til anden, så er det også muligt. Både prøvetime og drop-in koster 125 kr./gang.

Hvem underviser?

Det gør Jonas. Han har en af Danmarks længste og grundigste yogauddannelser gennem Dansk Yoga. Han underviser på en måde, hvor alle kan være med og altid på dansk.

Vi mødes her

Dette hold foregår hos Amagerbro Yoga på Amagerfælledvej 50, 1. sal, 2300 København S.

Indgang fra Njalsgade af den udendørs trappe.

Tilmelding

Udfyld formularen under holdet her

https://www.amagerbroyoga.dk/yoga-hold-Amager/Hatha-yoga-amager

 

 

Information

Dato:
04/09/2023

til

24/06/2024
Holdtidspunkt:
19:00

20:30
Holddag:
Mandag
Undervisningssted:
Amagerbroyoga.dk
Adresse:
Amagerfælledvej 50, 1. sal
2300
København S.
Region:
Region Hovedstaden
Arrangør:
Amagerbro Yoga
Kategori:
Hatha yoga
Underviser:
Scroll to Top