Hatha yoga for alle 9724204020

Holdbeskrivelse

Gå weekenden i møde med en dejlig omgang Hatha yoga med yogaøvelser, der styrker og smidiggør muskler og led, med balanceøvelser, stræk af vigtige muskelgrupper, så din ryg, hofter og skuldrer føles frie og bevægelige, øvelser for bækkenbund, åndedræt, ve­ne­pum­peø­vel­ser, der styrker det venøse tilbageløb til hjertet. Der afsluttes altid med en afspænding af kroppen, hvor energierne få lov at flyde frit.

Giv kroppen den opmærksomhed, som den fortjener, så krop og sind kommer i balance, og du føler en dejlig ro.

Der vil blive undervist af Pernille Knakkergaard, som er eksamineret yogalærer fra Dansk Yoga med anatomi og fysiologi. Desuden er Pernille uddannet Læ­ge­ek­sa­mi­ne­ret fysiurgisk massør og sportsmassør.

Der er ingen konkurrence i yoga. Du er med din krop, og det er den, du skal fokusere på. Hvis ikke smidigheden er der, da kommer den stille og roligt, efterhånden som du indvier din krop i yogaens verden.

Håber at se dig til en hyggelig sæson.

Medbring egen yogamåtte, tæppe og pude.

Ved spørgsmål vedrørende yogaundervisning – ring til Pernille 43 43 04 00
Ved spørgsmål vedrørende tilmelding og administration – ring til AOF 98 28 28 98

Om underviseren:

Pernille Knakkergaard er 50 år og uddannet akademiøkonom indenfor eksport, eksamineret yogalærer fra Dansk Yoga (2-årig uddannelse med anatomi og fysiologi), samt uddannet læ­ge­ek­sa­mi­ne­ret fysiurgisk massør og sportsmassør.

Jeg har undervist i yoga siden 2013 og har dyrket yoga i siden 2006. Min interessere i yoga og kroppens bevægelighed, og sammenhængen mellem krop og sind er stor. Yogaens positive virkning på ens krop og helbred, skal opleves, og det glæder mig at kunne formidle yogaens øvelser og budskaber, så andre kan få muligheden for at få følelsen af velvære i kroppen.

Information

Dato:
06/09/2024

til

13/12/2024
Holdtidspunkt:
10:00

11:30
Holddag:
Fredag
Undervisningssted:
Tinghuset
Adresse:
Tinghusgade 3
Yogasal
9400
Nørresundby
Region:
Region Nordjylland
Arrangør:
Regionnordjylland AOF
Kategori:
Hatha yoga
Underviser:
Scroll to Top