Efterfødselsyoga start jan. 2020

Holdbeskrivelse

Når barnet kommer, flytter fokus fra dig og din graviditet næsten 100% over på barnet. Både hos omverdenen og måske også hos dig selv. Det er naturligt, men ikke nødvendigvis optimalt. For måske oplever du efter fødsel at være på hele tiden, være træt, være i tvivl, mangle fornemmelse med din krop, mangle tid til dig selv. Og hvis du bliver drænet for energi og aldrig får ladet batterierne op, er det meget sværere – i længden – at blive ved med at give omsorg.

På dette hold kan du skabe rum til dig selv, så du kan sætte noget ind på din egen plus-konto, hver gang. Med udgangspunkt i Shakti-yoga arbejder vi med åndedræt, bækkenbund, mave og balder – og hele kroppen. Det er ikke nødvendigt at kende til yoga på forhånd.

Din baby er naturligvis velkommen på holdet. Der vil være mulighed for at pusle barnet. Der er måtter mv. i lokalet. Holdet er også relevant for dig, hvis du har fået et barn uden selv at have født det.

Underviseren er exam.yogalærer fra Dansk Yoga og har netop efteruddannet sig i Shakti-yoga (hos Laila Tórsheim), som lægger vægt på det feminine i yogaen og i det hele taget.

Har du spørgsmål til undervisningen, er du velkommen til at kontakte Line Nyborg på mob 51685859.

Information

Dato:
09/01/2020

til

05/03/2020
Holdtidspunkt:
09:15

10:30
Holddag:
Torsdag
Undervisningssted:
Nykøbing F Hallen
Adresse:
Nørre Boulevard 4A
Scenesalen
4800
Nykøbing F
Region:
Region Sjælland
Arrangør:
Fora Fritid
Kategori:
Yoga efter fødsel / baby
Underviser:
Scroll to Top