Yoga kursus i Grækenland

Beskrivelse

Yoga kursus i Grækenland 18.06.2020- 25.06.2020
På Lesbos danner den charmerende lille havneby Molyvos, fantastiske rammer for både yoga, afslapning og kultur.

Jeg er en dygtig yogaunderviser med 25 års erfaren. I min hatha yogaundervisningen ligger jeg vægt på at imødekomme kursiterens individuelle behov.

Vi vil arbejder blidt med fysiske øvelser der styrker og strækker musklerne. Yogaøvelserne vil også give dig større smidighed og øger bevægeligheden i dine led. Åndedrættet vil benyttes i øvelserne for at skabe ro i dit sind og krop. Det vil give dig en større generel kropsbevidsthed og balance i din krop og sind.

Alle har altså mulighed for at deltage – urutinerede som rutineret.

Undervisning
Yoga undervisning 2 gange dagligt i 5 dage, hvor der vil være max 15 personer på yogaholdet.

Det vil være klasseundervisning men alle øvelserne vil være målrettet dig, dine forudsætninger og niveau.
Undervisningen vil finde sted i Molyvos Yogahall, der ligge centralt i byen men i rolige omgivelser.
Morgenklasse kl. 09:00 – 11:00.
Aftensklasse kl. 17:30 – 19:00.

Molyvos by
Molyvos by er forskånet for masse-turisme, da der ved lov er forbudt at bygge højhuse. Det er en smuk by fuld af lave stenhuse med røde tegltage og små snævre brolagte gader, som snor sig op til middelalderborgen, hvorfra udsigten er fantastisk. Fra borgen kan man følge de snoede gader ned til f.eks. havnen, hvor der altid er liv at finde, gamle fiskerbåde og sjældent biler at se. Sandstrand findes lige syd for byen og et par kilometer mod øst kan man tilbringe tiden i helsebringende kilder og fine badestrande. Molyvos` rolige og afslappende atmosfære samt idylliske beliggenhed, gør den til et attraktivt sted for mennesker der søger ro for sjælen. Byen er derfor også i de seneste år blevet et samlingssted for yogaudøvere fra mange lande.
Der er også mulighed for at invitere mand/hustru/veninde /datter eller søn med på en uforglemmelig oplevelse.

Tilmelding
Kursusafgiften er 2000 kr. for yogaundervisningen, du skal selv søge for indkvartering. Alt udstyr stiller jeg til rådighed. Du skal medbringe et tæppe til afspænding og yoga Nidra.

Rejse
Du søger selv for at bestille indkvartering. Jeg hjælper meget gerne. Du kan evt. kontakte Spies Rejser som også giver 250 kr i rabat ved rejsebestilling inden 60 dag før afrejse.

En ferie du ikke vil fortryde – en rejse for sjælen.
Jeg glæder mig til at se dig /jer ????

Du er velkommen til at komme op til en prøvetime, for at se om du syntes om min yoga undervisning. Giv mig et kald så vi kan aftale nærmere tlf. nr. 3026 1016. Mail adresse Yoga@os.dk.

 

Information

Dato:
18/06/2020

til

25/06/2020
Holdtidspunkt:
00:00

00:00
Holddag(e):
Hele ugen
Undervisningssted:
Molyvos
Adresse:
Molyvos Yogahall
Molyvos Yogahall
0000
Molyvos
Verdensdel:
Europa
Arrangør:
Yogaos
Kategori:
Blid yoga, Hatha yoga, Hensyntagende yoga, Stressdæmpende yoga, Yoga for alle, Yoga for gigtramte, Yoga for gravide, Yoga for kræftramte, Yoga for kvinder, Yoga for mænd, Yoga mod astma, Yogarejser til ind- og udland, Andet
Underviser:
Scroll to Top