Sensommerretreat

Beskrivelse

SENSOMMERRETREAT i Odsherred 2024 på Kirsebærgården på Nakke-halvøen ikke langt fra Rørvig. Naturen omkring Kirsebærgården er helt særlig: strandenge med græssende kvæg, gode vandrestier, skove, kyststrækninger, vide udsigter. Gården ligger på en stor grund med en dejlig have, bålplads og masser af steder at sidde. Vi skal bo i dejlige lyse værelser, smukt og enkelt indrettet. Vi deles om baderum og toiletter. Salen er højloftet og lys, med udsigt ud til landskabet. Yogaudstyret er luksuriøst og rigeligt.

Skriv på sussie@jensen-yoga.dk hvis du ønsker en plads, men vent ikke for længe! Jeg sender opkrævning ud på depositum ved tilmelding, og først når du har betalt er din plads sikret og tilmeldingen bindende.

STED: Kirsebærgården, Slettermosevej 15, 4500 Nykøbing Sjælland

DATO 2024: Tirsdag d. 6/8 – torsdag d. 8/8 2024

Vi mødes kl. 15 tirsdag. Kurset slutter torsdag kl. 11.

INDHOLD: Masser af afvekslende yoga (Hatha, yin, restorativ) og meditation, indimellem stille-tid, tid til at gå ture i naturen eller bare være. Onsdag er der mulighed for at benytte stedets udendørs spa og sauna.

KOST: Al maden er veltillavet, mest vegetarisk og økologisk. Der tages hensyn til allergier når de er oplyst på forhånd.

OVERNATNING sker dels i hyggelige 2-sengsrum med gode enkeltstående senge eller i hyggelige glampingtelte udenfor. Enkelte eneværelser tilbydes mod merpris: 1.000 kr. Er I 3 eller 4 der vil dele et stort værelse, udløser det en lille rabat.

TRANSPORT: det kræver bil at komme til Kirsebærgården, men samkørsel kan eventuelt koordineres.

PRIS: 3.900 kr. som dækker ophold, undervisning, mad og drikke, yogagrej m.m. Bemærk: du skal selv medbringe sengelinned (kan dog lejes for 100 kr) og håndklæder!

Tilmelding er bindende når depositum er opkrævet og betalt.

Antal deltagere: mindst 8 / max 14

Information

Dato:
06/08/2024

til

08/08/2024
Holdtidspunkt:
15:00

11:00
Holddag(e):
Tirsdag, Onsdag, Torsdag
Undervisningssted:
Kirsebærgården
Adresse:
Slettermosevej 15
Nakke
4500
Nykøbing Sj
Verdensdel:
Europa
Arrangør:
Jensen-yoga
Kategori:
Blid yoga, Hatha yoga, Restorativ yoga, Yin Yoga
Underviser:
Scroll to Top