Yoga for alle

Holdbeskrivelse

Yoga for alle hos AOF Amager

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen. I løbet af timen laver vi klassiske hatha-yogastillinger, løsnende småøvelser, siddende meditationer, åndedrætsøvelser, og vi slutter altid af med en lang afspænding. Yogaøvelserne foregår med ekstra opmærksomhed på at mærke din krop, mærke hvad stillingerne tilfører krop og sind, og kan have korte pauser med små meditationer mellem stillingerne for at mærke virkningerne af yogaen. Denne yogatime bringer krop og sind tilbage i balance, og er dybt afstressende for hele nervesystemet.

Medbring: Yogamåtte & tæppe

Hvornår er det?

Torsdage kl. 10:00-11:30, fra den 23. februar til den 27. april, undtagen i skolernes ferier.

 

Hvad koster det?

9 gange undervisning for 790 kr., eller 434 kr., hvis du er efterlønsmodtager, pensionist eller arbejdsledig i Tårnby kommune.

Små hensyntagende hold

Dette hold er et hensyntagende hold. De små hold henvender sig til deltagere, der som følge af problemer med f.eks. ryg, hofte, gigt eller andet ikke kan få rimeligt udbytte af at deltage på de almindelige hold.

Hvem underviser?

Det gør Jonas. Han har en af Danmarks længste og grundigste yogauddannelser gennem Dansk Yoga, og underviser på en måde, hvor alle kan være med – og altid på dansk.

Vi mødes her

Dette hold foregår hos AOF Amager på Kastrupvej 326, 2770 Kastrup.

Information

Dato:
27/04/2023

til

22/06/2023
Holdtidspunkt:
10:00

11:30
Holddag:
Torsdag
Undervisningssted:
AOF Amager
Adresse:
Kastrupvej 326
2770
Tårnby
Region:
Region Hovedstaden
Arrangør:
AOF Amager
Kategori:
Hatha yoga
Underviser:
Scroll to Top