Senior Yoga for mænd

Holdbeskrivelse

Senior Yoga for mænd

Drømmer du om, at svinge benet henover sadlen igen, at sidde ubesværet på gulvet, eller er du bare nysgerrig på, hvad er yoga for noget? Så er dette holdet for dig. Yoga er nemlig også for mænd.

Vi arbejder med kraftfulde yogastillinger, der drager fordel af den naturlige styrke som vi mænd har i vores overkroppe. Vi arbejder med intense stræk, men i modificerede udgaver, så alle kan finde en udgave, de kan være med på. Vi arbejder med beroligende åndedrætsøvelser, og til sidst slutter vi altid af med en lang afspænding af kroppen. Så kom og vær med til mandeyoga, hvor du bliver undervist af en mand, der forstår din krop. Helt nede på jorden.
Medbring: Yogamåtte & tæppe.

Hvornår er det?

Torsdag kl. 11:45-13:15, fra den 5. januar til den 27. april, undtagen i skolernes ferier.

Hvad koster det?

15 gange undervisning for 1320 kr., eller 726 kr., hvis du er efterlønsmodtager, pensionist eller arbejdsledig i Tårnby kommune.

Små hensynstagende hold

Dette hold er et hensyntagende hold. De små hold henvender sig til deltagere, der som følge af problemer med f.eks. ryg, hofte, gigt eller andet ikke kan få rimeligt udbytte af at deltage på de almindelige hold.

Hvem underviser?

Det gør Jonas. Han har en af Danmarks længste og grundigste yogauddannelser gennem Dansk Yoga, og underviser på en måde, hvor alle kan være med – og altid på dansk.

Vi mødes her

Dette hold foregår hos AOF Amager på Kastrupvej 326, 2770 Kastrup.

Information

Dato:
27/04/2023

til

22/06/2023
Holdtidspunkt:
11:45

13:15
Holddag:
Torsdag
Undervisningssted:
AOF Amager
Adresse:
Kastrupvej 326
2770
Tårnby
Region:
Region Hovedstaden
Arrangør:
AOF Amager
Kategori:
Hatha yoga
Underviser:
Scroll to Top