Yoga rejse til betagende Korsika

Beskrivelse

Dyrk yoga på den skønne franske ø Korsika, i Middelhavet

I august 2020 tilbyder KBH Yoga for femte gang i samarbejde med Langley Travel, en yoga uge til dig på det nordvestlige Korsika, hvor du vil mærke det ægte Korsika i byen Ile Rousse, som bliver vores base hele ugen

Regler for at udbyde en rejse i et samarbejde med et rejsebureau: KBH Yoga opkræver betaling for ugens yogaundervisning og intet andet. Restbetalingen foregår direkte til rejsebureauet.

En sommer oplevelse på skønne Korsika. Tag din yoga praksis med dig hen hvor solen skinner, hvor det er varmt og hvor du kan dyrke yoga på en vidunderlig strand ved Middelhavet. Varmen ligger i august måned på 24-28 grader – både i luften og i vandet. Varmegraderne gør det ideelt at tage sin yogamåtte under armen og dyrke sin yoga praksis udendørs.

Du dyrker din yoga praksis morgen og sen eftermiddag. I vores morgen yoga står vi op sammen med solen. Den fysiske og mentale yoga, består af blide øvelser, så du vækker din krop i dens eget tempo. Yoga om eftermiddagen er mere dynamisk og varieret med fysisk som mentalt yoga, hvor du bliver instrueret i en sikker og naturlig støttende praksis for din krop. Alle kan deltage i yoga undervisningen.

Underviseren:
Jørn Nørtoft-Price ejer KBH Yoga og har et utal af undervisningstimer bag dig. Du vil opleve et mangfoldigt yoga-rum, fyldt med kærlighed og passion til yoga og meditation. Jørn er kendetegnet for at være professionel, omsorgsfuld og en dedikeret underviser. Han skaber nysgerrighed hos deltagerne, og formår at veksle mellem udfordrende og blide øvelser, så deltageren går afbalanceret og opløftet fra undervisningen. Jørn har mange yoga retreats bag sig både fra ind- og udland.

Skønhedens ø: Korsika er vild, på mange måder. Naturen med de høje bjerge, som udgør det indre af øen. Øen består desuden af skove, der er lavet til vandring og udforskning. Lige uden for byen Ile Rousse finder du afmærkede stier til 2 autentiske bjergbyer Corbara og Monticello. Begge vandreture og byer er aldeles seværdige. På vestkysten finder du mange små bugte, som er formet af facinerende klippeformationer. Desuden kan du opleve de mest vidunderlige hvide sandstrande. Der kan varmt anbefales en rundtur på øen, mellem din yoga praksis – enten i bil eller på cykel.

Napoléon Bonaparte: I den smukke by Ile Rousse finder du et mægtigt rosa slot. Slottet er hvor du skal have din base hele yoga ugen. Hotellet blev bygget i 20’erne, og har bl.a. et fantastisk poolområde, tennisbane, petanquebane, en rigtig god restaurant og ligger ca. 100 meter fra havet. Hotellet er beliggende tæt på livet i byen og lige udenfor hotellet, finder du flere markeder i løbet af ugen, med korsikanske specialiteter. Hotellet er bl.a. udstyret med air-condition på alle værelser, wi-fi og tilbyder biludlejning.

Byen Ile Rousse, som også er kaldt ‘Det ægte Korsika’, er en lille by med en harmonisk og afslappende atmosfære. Her findes alt hvad du behøver i form af hvide strande, caféer, butikker og markeder.

Priser:
Følgende værelser kan du vælge imellem.

Delt dobbeltværelse med havudsigt:
Pris per person: 9.195,- DDK

Beløb for yoga undervisning vil blive opkrævet ved tilmelding, direkte fra KBH Yoga
Restbeløb forventes opkrævet direkte fra Langley Travel

Ønsker du at bo alene på et dobbeltværelse, tillægges der et ‘tomsengsgebyr’ på 2.295,- DDK.

Prisen indeholder:
Alle priser er inklusiv direkte fly t/r, transfer til og fra lufthavn på Korsika, ophold alle dage på Langley Resort Napoleon Bonaparte, morgenbuffet og 3-retters aftenmenu alle dage og yoga undervisning 2 gange dagligt alle dage, dog ikke på dagen hvor vi ankommer og på afrejsedagen. Aftensmaden på ankomstdagen er ikke inkluderet. Jeg foreslår, at vi spiser samlet den første aften, på restaurant i vandkanten.

Rejsen:
Udrejse: Fra København – lørdag d. 8. august 2020
Hjemrejse: Fra Korsika – lørdag d. 15. august 2020.

Depositum/Restbeløb:
1. betaling betales direkte til KBH Yoga. 2. betaling og restbeløb betales direkte til Langley Travel. Så snart du har bestilt rejsen bliver du opkrævet 1. betaling fra KBH Yoga, hvorefter din booking bliver ekspederet videre til Langley Travel, København Ø, som sørger for resten af det praktiske, 2. betaling og restbetaling.</p>

Bestil din yoga rejse til Korsika via dette link: Tryk her>>>

eller kontakt os på: info@kbhyoga.dk

Praktisk:
Sidste detaljer 3 uger før afrejse modtager du en liste med praktiske detaljer og informationer, så du i god tid kan planlægge de sidste ting. Der tages forbehold for ændringer i indhold, program og priser, se ligeledes ‘inden afrejse’ under www.langley.eu/dk. Langley Travel Denmark er medlem af rejsegarantifonden med registreringsnummer 1095. Pas kræves ved rejse til Korsika. Visum kræves ikke for danske statsborgere. Hvis du ikke er dansk statsborger, kontakt da den franske ambassade i Danmark for mere information. Der tales fransk på øen.

Ses vi på Korsika?

Information

Dato:
08/08/2020

til

15/08/2020
Holdtidspunkt:
07:00

19:30
Holddag(e):
Hele ugen
Undervisningssted:
Ile Rousse, Korsika
Adresse:
Hotel Napoleon Boneparte
0000
Ile Rousse
Verdensdel:
Europa
Arrangør:
KBH Yoga v. Jørn Nørtoft-Price
Kategori:
Meditation, Yogarejser til ind- og udland
Underviser:
Scroll til toppen