Løbende arrangementer

Vi er en aktiv forening, og vi mødes ml. 3 og 6 gange om året i egne lokale grupper eller på tværs af landet. Foreningen er båret af medlemmernes aktive engagement, og vi er fælles om at arrangere workshops med egne eller eksterne undervisere. Dansk Yogas egne undervisere er en kæmpe ressource, og foreningens arrangementer højner til stadighed standarden med efteruddannelse og workshops i blandt andet Yin yoga, Restorative yoga, læren om fascia og bevægelighed, samt alle de store temaer omkring gigt, ryg, vejrtrækning, stress, alignment etc.

En gang årligt mødes vi til yogaweekend i Middelfart. Over tre dage dyrker vi yoga, afholder generalforsamling, nyder socialt samvær og sparring. Det årlige møde er stort, og der er derfor ofte gjort brug af at hente ’store navne’ ind. Vi er med tiden blevet undervist af blandt andre Simon Krohn, Göran Boll, Tara Fraser, Rosella Baroncini, Iris Schneider, Ulrika Norberg, Esther Ekhart og mange andre danske som udenlandske undervisere.

Aktivetskalender

januar